Kapunata med pasta

Kapunata er Maltas overdådige versjon av ratatouille. En smakfull tomatbasert gryte med herlige grønnsaker, oliven og kapers. Toppes med pasta og parmesan om du vil.

40min 4 pers Enkel

Ingredienser

3 ss ekstra jomfru olivenolje

300 gr pasta

1 løk

5 fedd hvitløk

1 ts salt

2 ss tomatpuré

1 aubergine

1 squash

2 stk gul paprika

4 tomater

100 gr kalamataoliven

4 ss kapers

4 ts balsamicoeddik

salt og pepper

Fremgangsmåte

Steg 1

Finhakk løk og hvitløk. Kutt aubergine, squash, tomater og paprika i terninger.

Steg 2

Tilsett olivenolje i en kjele og surr løk, hvitløk og litt salt til løken er blank. Tilsett paprika og squash og la det surre litt til.

Steg 3

Tilsett tomatpuré og la det surre et par minutter. Ha deretter i resten av grønnsakene, oliven, kapers, balsamico og la det koke med lokk i minst 30 minutter eller til alle grønnsakene er møre.

Steg 4

Kok pasta etter anvisning og smak til kapunata med salt og pepper.

Likte du denne oppskriften?

Poengsum 4 / 5. Antall stemmer: 41

No votes so far! Be the first to rate this post.

Trenger du hjelp?

Send meg en e-post, eller en melding om det haster.