Om meg

Jeg er først og fremst pappa, stefar og gift med Tina. Elsker å lese, løpe langt og har et brennende engasjement for miljøet. Jeg er opptatt av naturvitenskap, friluftsliv og elsker kunst og musikk. Har tidligere skrevet for Metal Hammer Norway, men nøyer meg nå med å føre pennen på min egen blogg.

I 2016 opprettet jeg Grønnsmak, som har vokst fra å være en beskjeden matblogg til et fullverdig firma som lager hjemmelagde varer på bestilling, tilbyr take-away og catering. Jeg tror imidlertid på åpen kilde-løsningen og deler fortsatt mine oppskrifter med alle som ønsker god og nøktern vegetarmat.

Ellers jobber jeg som barnehageonkel i Hellerud barnehage og er webdesigner for Løvstad design. Jeg liker med andre ord et høyt tempo og beskjeftiger meg med mye rart. Skrivekløe har jeg alltid hatt. Det håper jeg at jeg kan få utløp for her i mitt digitale hjørne på nett.

Om bloggen

Bloggen opprettet jeg for å få bukt med den tidligere nevnte skrivekløen. Her kombinerer jeg fakta med fiksjon, deler kunnskapsbaserte meninger og synser fritt om det aller meste.